MDS AUXFM-320KBPS + MDS HRS-BT Bluetooth ja Aux Adapteri

Saatavuus: Loppu varastosta

249,00 €
Ask delivery time
Tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme. Älä huoli, olemme jo tilanneet tämän tuotteen takaisin varastoomme. Tästä näet kuinka kauan tuotteen lähetykseen menee tilauksestasi (arvio).

MDS BTAUXMPAK

Bluetooth musiikin suoratoisto "AD2P" kaikkiin autoihin. Sopii melkein kaikkiin alkuperäisiin ja jälkiasennettuihin soittimiin. HRS-BT lupaa erittäin korkeatasoisen äänenlaadun, jopa 320 kbps. Käyttöjännite 12V

Toista musiikkia autosi soittimella käyttäen älypuhelinta ja MDS AUXFM-320KBPS FAKRA tai DIN auxboksin antenniliitintä. MDS auxboksi tukee 320kbps tiedonsiirtoa pitäen musiikin laadun täydellisenä.

Tuote toimii kaikilla laitteilla joissa on 3.5mm plugi ulos, kuten iPhone, iPad ja Android laitteet. Voit myös liittää tähän tuotteeseen MDS:n HRS-BT bluetooth moduulin ja voit toistaa musiikkia langattomasti autossasi.

Tämä tuote on yhteensopiva kaikkien ajoneuvojen ja soittimien kanssa. Asennus saattaa vaatia autoon ja autoradioon antenniadapterin. Laitteen virtakaapeli on suunniteltu siten, että voit helposti lisätä ulkoisen katkaisimen mikäli sinulla on sellaiselle tarvetta. Katkaisija on ostettava erikseen.

Boksin voi asentaa kojetaulun taakse huomaamattomaan paikkaan.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Ei ole yhtään tuotekysymystä vielä.

Jätä kysymyksesi

* Vaaditut kentät

MDS AUXFM-320KBPS + MDS HRS-BT Bluetooth ja Aux Adapteri - nyt edulliseen JJ-TUONTI hintaan 249,00 € - MDS Connect Power BTAUXMPAK - heti toimitus suoraan Oulun autohifi myymälästämme - Autoviihde -varastostamme.

Back to top