Skoda CT25SK04B Autokohtainen subwoofer kotelo

Saatavuus: Varastossa

139,00 €
Delivery time 1-20 days
Tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme. Älä huoli, olemme jo tilanneet tämän tuotteen takaisin varastoomme. Tästä näet kuinka kauan tuotteen lähetykseen menee tilauksestasi (arvio).
Connects2 CT25SK04B

Skoda CT25SK04B - Octavia III hatchback 2012-> Kustomoitu 10" subwooferkotelo, vasemman takapyörän kaarteeseen.

Kotelo on suunniteltu säästämään tilaa subwooferin asennuksessa. Autokohtainen subwooferkotelo on valmistettu MDF levystä ja päällystetty kulutusta kestävällä kankaalla.

Kotelon asennuspaikka voi vaihdella ajoneuvokohtaisesti merkistä ja automallista riippuen. Yleensä kotelo sijoitetaan auton peräkontin puolelle takalokasuojan kaarteeseen tai vararenkaan paikalle.

Käyttämällä tätä koteloa autosi äänentoiston apuna, saat konttiisi muhkeaa bassoa, sekä säästät rutkasti tilaa!

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

    • HUOM! Ennen tilaamista, muistathan tarkistaa autosi alkuperäinen kokoonpano liitäntöineen ja adaptereineen. Tarvitsemasi lisätarvike saattaa vaihdella saman vuosimallin autossa, joten vertaa kuvassa olevaa tuotetta selvittääksesi sopivuus autoosi. Jos et ole varma minkälainen tarvike autoosi sopii, ole hyvä ja lähetä meille valokuva autosi johdoista, liittimistä ja adaptereista.

Ei ole yhtään tuotekysymystä vielä.

Jätä kysymyksesi

* Vaaditut kentät

Skoda CT25SK04B Autokohtainen subwoofer kotelo - nyt edulliseen JJ-TUONTI hintaan 139,00 € - Skoda CT25SK04B - heti toimitus suoraan Oulun autohifi myymälästämme - Autoviihde -varastostamme.

Back to top