Pioneer DEH-S410BT Bluetooth DSP aikaviive autosoitin

Saatavuus: Loppu varastosta

139,00 €
Delivery time 1-7 days
Tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme. Älä huoli, olemme jo tilanneet tämän tuotteen takaisin varastoomme. Tästä näet kuinka kauan tuotteen lähetykseen menee tilauksestasi (arvio).
Pioneer DEH-S410BT
Pioneer DEH-S410BT Autostereo, jossa RDS-viritin, Bluetooth, USB ja Aux-In. Tukee iPhone Direct Control:ia ja edistynyttä Android

DEH-S410BT -järjestelmällä saat musiikkikokoelmastasi kaiken irti. Kuuntele FM-radiokanavia ja CD-levyjä tai liitä älypuhelimesi (ja muita musiikkilaitteita) USB-etuliitännän tai Aux-in-liitännän kautta. Voit myös soittaa ja vastaanottaa hands-free-puheluita huippuäänenlaadulla tuotteeseen kuuluvan ulkoisen mikrofonin kautta

Kaiken lisäksi voit samanaikaisesti liittää kaksi Bluetooth-laitetta! Bluetooth-lisäominaisuudet mahdollistavat suosikkikappaleittesi suoratoiston langattomasti samalla, kun Bluetoothille tarkoitettu Advanced Sound Retriever takaa kristallinkirkkaan äänen.
Pioneer
Bluetooth
USB
AUX
CD -Pesä
Android
iPhone
EQ 13 - DSP
RCA x 2 (4V)
Värinvaihto
FM-Radio
Kauko-ohjain
Teho 4 x 50W

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Asiakas joka on ostanut tämän tuotteen osti myös
Pioneer DEH-S410BT Bluetooth DSP aikaviive autosoitin - nyt edulliseen JJ-TUONTI hintaan 139,00 € - Pioneer DEH-S410BT - heti toimitus suoraan Oulun autohifi myymälästämme - Autoviihde -varastostamme.

Back to top