Pioneer TS-A6880F - 6x8 koaksiaalinen autokaiutin

Saatavuus: Loppu varastosta

119,00 €
Delivery time 1-10 days
Tämä tuote on väliaikaisesti loppunut varastostamme. Älä huoli, olemme jo tilanneet tämän tuotteen takaisin varastoomme. Tästä näet kuinka kauan tuotteen lähetykseen menee tilauksestasi (arvio).
Pioneer TS-A6880F
TS-A6880F 6 x 8 tuuman 4-teiset koaksiaalikaiuttimet (350 W)

Päivitä autosi alkuperäinen äänijärjestelmä. A-sarjan valikoimamme tarjoaa helposti asennettavan päivitysratkaisun, jollaista olet etsinyt.

Pioneer TS-A6880F A-sarjan valikoimassa on huolella valittu materiaalit, jotka parantavat bassovastetta ja korkeita taajuuksia, ja se tarjoaa Pioneerin kuuluisan Open & Smooth -äänikonseptin helposti asennettavassa paketissa. Tietyt mallit tarjoavat myös mukautetun sovittimen nopeaa ja helppoa asennusta varten.

Entistä parempaa elämystä varten voit ladata Pioneerin ilmaisen CarSoundFit-sovelluksen, jotta voit kuulla miltä autosi voi kuulostaa ennen ja jälkeen Pioneer-päivityksen.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Ei ole yhtään tuotekysymystä vielä.

Jätä kysymyksesi

* Vaaditut kentät

Pioneer TS-A6880F - 6x8 koaksiaalinen autokaiutin - nyt edulliseen JJ-TUONTI hintaan 119,00 € - Pioneer TS-A6880F - heti toimitus suoraan Oulun autohifi myymälästämme - Autoviihde -varastostamme.

Back to top