Auto tuning

JJ-Tuonti on auto tuning erikoisliike. Auto tuning tarkoittaa auton parantamista ja virittämistä. Auto tuning tarkoittaa myös auton ulkonäön kehittämistä ja modifioimista. Verkkokauppamme valikoimasta löydät erityisesti hifi tuning osat. Auton kaiuttimet, subbarit sekä kaikki muut lisäosat.

Tuning on lähtöisin Japanista ja tullut Suomeen 1990-luvulla Yhdysvalloista. Verkkokauppamme on uudistunut! Uutena maksuvaihtoehtona Nettiluotto, joka mahdollistaa osamaksulla ostamisen. Tutustu Nettiluottoon tästä.

Kaikilla tuotteillamme on suomalainen takuu, tämä tarkoittaa ettei tuotteita tarvitse lähettää omalla kustannuksella ulkomaille.

Varastotuotteilla toimitusaika max. 3 arkipäivää.

Käytämme ensisijaisesti Matkahuoltoa toimituksiimme, koska se on edullinen, nopea ja luotettava.

Tuning Autot

Tuning autoja on yhtä monta kuin tuunaajiakin. Japanista lähtöisin oleva harrastus, on saavuttanut suurta suosiota Suomessa. Vaikka jokainen alana harrastaja tekee asiat vähän omalla tavallaa, on tuningissa muutamia suuntauksia, jotka voi erottaa toisistaan.

  • Sleeper - Tavoitteena mahdollisimman tehokas auto, joka on ulkoasun puolesta varsin vakio ja huomiota herättämätön.
  • Racer - Riisuttu auto, josta on poistettu kaikki kilpailun kannalta turha. Mahdollisimman tehokas, mutta kuitenkin katulaillinen.
  • Drifter - Takavetoinen kevyt ja tehokas auto, jolla voi kilpailla juuri näille autoille tarkoitetuissa kilpailuissa.
  • Showcar - Näyttelyautoja, joiden tarkoitus on lähinnä näyttää hyvältä sekä ulkoa että sisältä.
  • Styling - Alakulttuuri, joka keskittyy autojen ulko- ja sisäpuolen parantelua ja rakentelua näyttävämmäksi. Korin muutoksiin käytetään usein lasi- ja hiilikuitua sekä muovia. Sisälle asennetaan usein tehokkaat stereolaitteet sekä muuta AV-laitteistoa. Styling-autojen rakentamista sekä autoja kutsutaan nykyisin puhekielessä tuunaamiseksi ja autoja tuning-autoiksi, vaikka tuning eroaakin stylingistä: stylingissä keskitytään enemmän ulkonäköön kuin auton tekniikkaan, tuningissa lähinnä auton suorituskykyyn.

Tuning on muuttunut Suomessakin hyvin yleiseksi ja osia löytyy helposti nykyään myös Suomesta. Yleisiä tuning autoja ovat mm. Volkswagen, BMW, Honda ja Toyota. Näille merkeille on Suomessa eniten osatarjontaa.

Back to top